Virtuální prohlídky nemovitostí, Virtuální prohlídky Matterport Pro3 | Virtuální prohlídky nemovitostí

CZ / SK

Nová kamera Matterport Pro3 nám dává úplně nové možnosti využití. Kamera Matterport Pro3 je navržena tak, aby zachytila celý objekt, a to jak v interiéru, tak v exteriéru s vysokou přesností měření pomocí technologie LiDAR. Nová kamera Matterport pro 3 nám dává naprostou svobodu pohybu, virtuální prohlídka se již nemusí omezovat na budovu samotnou.

Virtuální prohlídka - Matterport Pro3

Prezentace nemovitostí musí plnit jednoznačně cíl, efektivně prodávat! A to je to, co vám při spolupráci nabízíme. Dokonalá prezentace nemovitostí není jen kvalitní fotografii, ale hlavně kvalitní servis! Umožněte svým zákazníkům prohlídku nemovitosti 24h denně a 7 dnů v týdnu, kdykoli si najdou čas. Dovolte nám pozvat vás na jednu takovou prohlídku, projděte se virtuální prohlídkou zachycenou novou kamerou Matterport Pro3 včetně exteriérů pro Chalupu u Břízek.

Matterport Pro3 je revoluční nástroj pro vytváření digitálních dvojčat fyzických prostorů, který kombinuje rychlý a přesný LiDAR senzor s širokoúhlým 20MP objektivem. Tento přístroj umožňuje detailní skenování prostorů jak v interiéru, tak exteriéru, přičemž nabízí schopnost pracovat v různých světelných podmínkách, včetně přímého slunečního světla. Matterport Pro3 dokáže skenovat s rychlostí méně než 20 sekund na průchod a poskytuje přesná měření s přesností ±20 mm až na vzdálenost 100 metrů. Díky těmto vlastnostem je ideální pro širokou škálu profesionálních aplikací, včetně realitního marketingu, dokumentace staveb a správy objektů, což výrazně zvyšuje efektivitu a přesnost práce s 3D daty.

Mračno bodů s vysokou přesností - soubor E57

Mračno bodů, které Matterport Pro3 generuje, poskytuje architektům detailní a přesné digitální podklady pro jejich práci. Díky vysoké hustotě mračna bodů a jeho přesnosti mohou architekti snadno vytvářet a upravovat návrhy, plánovat rekonstrukce a analyzovat prostorové uspořádání s nevídanou precizností. Matterport Pro3 také podporuje export dat do různých formátů, jako jsou MatterPaks, E57, půdorysy a BIM soubory, což umožňuje snadnou integraci do běžně používaných architektonických a inženýrských softwarů. Tím se výrazně zkracuje čas potřebný na přípravu projektů a zvyšuje se celková efektivita práce​. 

Kamera Matterport Pro3

  1. Rychlejší skenování velkých prostor. Skenujte prostory za zlomek času díky lepšímu času skenování a menšímu počtu skenů potřebných na jednu plochu.

  2. Skenování v interiéru i exteriéru, a to i za plného slunečního světla, pomocí jediného zařízení.

  3. Užijte si vysokou přesnost, Matterport Pro3 zachycuje přesné informace o hloubce pro půdorysy a BIM. Využijte integraci pracovních postupů. Zrychlete své plány projektování a výstavby integrací funkcí, jako jsou BIM, E57 a MatterPaks.

Kamera Matterport Pro3 je navržena tak, aby usnadnila skenování velkých prostor a exteriérů, a to s vysokou přesností měření díky technologii LiDAR. Díky působivé rychlosti, dosahu a přenosnosti dokážeme připravit virtuální prohlídku rychleji. Kamera Matterport Pro3 je vylepšená verze 3D skenovací kamery Matterport Pro2, která umožňuje vytvářet realistické 3D modely interiérů. Tato nová kamera získává náskok především pro vytváření virtuálních prohlídek v exteriérech, při skenování velkých prostor a vůbec přesnosti skenování.

Další články

Realitní fotograf

Profesionální fotografie nemovitostí pro realitní kanceláře i soukromé subjekty, které zvýší atraktivitu nemovitosti a pomohou ji rychleji a lépe prodat nebo pronajmout.

Videoprohlídky nemovitostí

Chystáte se výhodně prodat nebo pronajmout svou nemovitost? Pak byste při její prezentaci měli použít kvalitně natočenou videoprohlídku.

Revoluční 3D prohlídky s Matterport Pro3

Nová dimenze v prezentaci nemovitostí, díky pokročilé 3D skenovací kameře Matterport Pro3, umožňuje nejen pohled do interiérů, ale i exteriérů nemovitostí.

6 tipů pro skvělé fotky nemovitosti:

Kvalitní fotografie v inzerci mají prodejní sílu. Jsou účinným nástrojem k prvnímu zaujetí zájemce. Jejich cílem je vyzdvihnout to nejlepší z vaší nemovitosti.

První dojem z nemovitosti je zásadní

První dojem ovlivňuje úspěch prodeje nemovitosti. Díky profesionálním fotografiím a home stagingu zaujmete ty správné potenciální zájemce o vaší nemovitost.

Zákres domu do fotografie

Zákres domu do fotografie je efektivní způsob prezentace budoucího vzhledu nemovitosti. Kombinuje skutečné fotografie s virtuálními vizualizacemi, aby vytvořila realistický a přesný pohled na navrhovanou nemovitost v kontextu okolí.

Technologie, kterou využívá jen omezený počet realitních makléřů!

Virtuální prohlídky Matterport jsou již několik let dostupné na trhu. A přesto je zarážející, že jen málo realitních makléřů využívá tuto revoluční technologii.

Fotografování pro Airbnb a Booking

Jsem certifikovaným fotografem interiérů a exteriérů ubytování pro Airbnb. Naše profesionální fotografie pomáhají hostitelům zvýšit jejich návštěvnost a zisky.

Půdorys k virtuální prohlídce zdarma

Díky technologií Matterport vám můžeme vytvořit profesionální 2D půdorys z vaší virtuální prohlídky. Využijte sílu schématu půdorysů při prodeji nemovitostí.

Pasportizace stavby

Pro odstranění nesrovnalostí v katastru nemovitostí, při plánované rekonstrukci, prodeji nemovitosti či jako podklad pro zpracování energetického štítku (PENB).

Kontaktujte nás

Jsme rádi za váš zájem
o naše služby
, neváhejte se ozvat

Jméno a příjmení

Telefon

Email

Zpráva



Copyright (c) 2023 SCAN360.cz,
design moreandless.cz, kód wedipa.com


Půjčovna techniky | Kontakt